Get Adobe Flash player
Akár az igazi repülés!
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
MALÉV Aero Club
Hirdetés
Szavazz Te is!
Jó, hogy van MiG 29 képzésünk?
 
Malév Virtual Airlines
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés

  

A Boeing 737NG Oktatás részletei
/a tanfolyam célja, helye, ára, kedvezmények/

  

Boeing 737NG oktatásunkat az újgenerációs 737-es kedvelőinek találtuk ki. Nagyon népszerű idehaza ez a repülőgép, aminek egyik oka, hogy hosszú évek óta ez a Malév flotta legkomolyabb típusa.

A tanfolyam a valódi NG (Next Generation) felépítésével, pilótafülkéjével ismertet meg, minden - speciálisan erre a típusra jellemző - egységet sorra vesz. Természetesen eközben azért a B737-est is megismeri a hallgató, hiszen az NG ugyan sokban különbözik elődjeitől, azért mégis ugyanazon gépcsalád egyik (legkorszerűbb) tagja.

Attól függetlenül, hogy a valódi repülőgépet tanuljuk, a szimulátoros 737 pilóta számára is érdekes és hasznos ez a képzett pilóta által tartott kurzus, hiszen manapság már annyira komoly repülőgép szoftverek állnak rendelkezésre, hogy kezelésükben nagy segítséget nyújt a valódi gép ismerete.

A pontos részleteket a "TANFOLYAMAINK TANTERVE, TEMATIKÁJA" menüpont alatt olvashatod.

Boeing 737 NG oktatásunkat azoknak ajánljuk, akik
- érdekelődnek a valódi repülés iránt, azon belül is eziránt a géptípus iránt és szeretnének vele közelebbről megismerkedni,
- szimulátort használnak és érdeklődnek a 737NG iránt, mert ott ezt repülik,
- általában kíváncsiak a Boeing repülőgép családra.


Az oktatás 2x4 órában történik, két egymást követő szombat délután, 13 órai kezdettel. Az előadások közben folyamatosan lehetőség van kérdezésre. A tanfolyam elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak.

ÚJDONSÁG!
Az oktatás résztvevői a helyszínen is vásárolhatnak repülő-szimulátoros belépőt Boeing 737, vagy Airbus repülőgépekbe!

A kurzusra a JELENTKEZÉS FOLYAMATOS!
Ez azt jelenti, hogy az a tanfolyamunk indul el és akkor, amelyiken a létszám épp megtelik! Tehát ne késlekedj, jelentkezz MOST AZONNAL azokra a témákra, melyek érdekelnek!

A oktatás kb. 10 fős csoportokban indul Budapesten a XI. kerület Sopron út 64. szám alatti irodaház számítógéppel és projectorral felszerelt, légkondícionált előadótermében.

FIGYELEM!
Ha vidéken laksz, vagy nehezen tudod megközelíteni a helyszínt, akkor Online részvételre is lehetőséged van! Erről részletesen az "ONLINE OOKTATÁS" pontban olvashatsz.

Árak:
Aktuális áraink iránt még jelentkezés előtt érdeklődjön az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen!

Kérjük a jelentkezéseket mielőbb kitölteni a www.pcpilotcenter.com oldalon a "JELENTKEZÉSI LAP" pontra kattintva.

 

Ha bármi kérdés merül fel benned, akkor írj az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre.

Reméljük kedvet kaptál a jelentkezéshez és hamarosan tanulóink sorában üdvözölhetünk Téged is!

Üdvözlettel:

a PC Pilot Center csapata

*Amennyiben a tanfolyam megkezdése előtt a minimum létszám nem jön össze, a jelentkezők automatikusan átkerülnek a következő időpontban kezdődő tanfolyamra.
**A tanfoyamon szerzett tudás nem jogosít fel sem repülőgép vezetésére, sem légiirányításra.

  

A kurzusra a JELENTKEZÉS FOLYAMATOS!
Ez azt jelenti, hogy az a tanfolyamunk indul el és akkor, amelyiken a létszám épp megtelik! Tehát ne késlekedj, jelentkezz MOST AZONNAL azokra a témákra, melyek érdekelnek!

A oktatás kb. 20 fős csoportokban indul Budapesten a XI. kerület Sopron út 64. szám alatti irodaház számítógéppel és projectorral felszerelt, légkondícionált előadótermében.

A pontos kezdési dátumról jelentkezésedet követően értesítünk.