Get Adobe Flash player
Akár az igazi repülés!
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
MALÉV Aero Club
Hirdetés
Szavazz Te is!
Jó, hogy van MiG 29 képzésünk?
 
Malév Virtual Airlines
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés


 

Az Irányítói Oktatás részletei
/a tanfolyam célja, helye, ára, kedvezmények/

 


Az Irányítói oktatás ötlete egy B737 tanfolyamon résztvevő társunktól való. Beszéltem róla Feigl Viktor irányító barátommal, aki a tanfolyam tervének hallatán olyan érdekes tanterv vázlatát mondta el, hogy tudtuk, ezt meg kell csinálni.

A légiirányítás, az ATC fogalma többségünk számára ismert, de azt sokan nem tudjuk, hogy mennyi érdekes részlet rejlik ebben a szakmában.

Az egyik legérdekesebb az, amikor az ember egy irányítóval beszélgetve rájön, hogy rengeteg újdonságot hall, ráadásul az irányító a repülést egy egészen más aspektusból látja, mint a pilóta, aminek folytán a repülés menete, a felmerülő problémák, vészhelyzetek is egészen más megvilágításba kerülnek. Így válnak érdekessé azok a dolgok is, amiket pilótaként már ismerünk.

A tanfolyamot egy mindössze néhány hónapja nyugdíjba vonult approach irányító tartja, aki több évtizedes tapasztalata mellett ismeri a most használatos legújabb technikát is, de betekintést tud adni a régebbi módszerekbe is, rengeteg érdekes és tanulságos sztorit ismer és oszt meg a hallgatósággal, és természetesen minden érdeklődő kérdésre szívesen válaszol.

Az Irányítói oktatásnak ez csupán az első része. A tanfolyam második felét Györei Tamás, a VATSIM virtuális hálózat magyar divíziójának vezetője tartja, aki megismerteti a hallgatókat a virtuális irányítás rejtelmeivel, betekintést nyerünk a valódi és a szimulátornál alkalmazott technikák közti különbségbe, majd - ha kedvünk van - az utolsó órán a gyakorlatban is kipróbálhatjuk magunkat, akkor ugyanis megismerkedünk a VATSIM-en használt programokkal is.

A pontos részleteket a "TANFOLYAMAINK TANTERVE, TEMATIKÁJA" menüpont alatt olvashatod.

Irányítói oktatásunkat ajánjuk azoknak, akik
- pusztán kíváncsiságból érdeklődnek a valódi vagy a virtuális ATC (Air Traffic Control) iránt,
- esetleg szívesen lennének iránytók a Hungarocontrolnál,
- kipróbálnák magukat VATSIM-es irányítóként,
- virtuális vagy valódi pilótaként szeretnék más szemszögből is megismerni a repülést,
- szeretnének betekintenei a kulisszák mögé vagy érdekes, megtörtént sztorikat hallani.


Az oktatás 2x4 órában történik, két egymást követő szombat délután, 13 órai kezdettel. Az előadások közben folyamatosan lehetőség van kérdezésre. A tanfolyam elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak.

ÚJDONSÁG!
Az oktatás résztvevői a helyszínen is vásárolhatnak repülő-szimulátoros belépőt Boeing 737, vagy Airbus repülőgépekbe!

A kurzusra a JELENTKEZÉS FOLYAMATOS!
Ez azt jelenti, hogy az a tanfolyamunk indul el és akkor, amelyiken a létszám épp megtelik! Tehát ne késlekedj, jelentkezz MOST AZONNAL azokra a témákra, melyek érdekelnek!

A oktatás kb. 10 fős csoportokban indul Budapesten a XI. kerület Sopron út 64. szám alatti irodaház számítógéppel és projectorral felszerelt, légkondícionált előadótermében.

Az előadásokat kedd vagy szerda vagy csütörtöki napokon tartjuk 17:30-19:30-ig. A pontos dátumról jelentkezésedet követően értesítünk.

FIGYELEM!
Ha vidéken laksz, vagy nehezen tudod megközelíteni a helyszínt, akkor Online részvételre is lehetőséged van! Erről részletesen az "ONLINE Oktatás" pontban olvashatsz.

Árak:
Aktuális áraink iránt még jelentkezés előtt érdeklődjön az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen!

Kérjük a jelentkezéseket mielőbb kitölteni a www.pcpilotcenter.com oldalon a "JELENTKEZÉSI LAP" pontra kattintva.

Ha bármi kérdés merül fel benned, akkor írj az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre.

Reméljük kedvet kaptál a jelentkezéshez és hamarosan tanulóink sorában üdvözölhetünk Téged is!

Üdvözlettel:

a PC Pilot Center csapata

*Amennyiben a tanfolyam megkezdése előtt a minimum létszám nem jön össze, a jelentkezők automatikusan átkerülnek a következő időpontban kezdődő tanfolyamra.
**A tanfoyamon szerzett tudás nem jogosít fel sem repülőgép vezetésére, sem légiirányításra.