Get Adobe Flash player
Akár az igazi repülés!
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
MALÉV Aero Club
Hirdetés
Szavazz Te is!
Jó, hogy van MiG 29 képzésünk?
 
Malév Virtual Airlines
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés

Az alábbiakban otthoni cockpitokat láthattok, érdemes megnézni őket!

Az első képen egy egyszerűbb kivitele látható az otthoni pilótafülkének. Már ez se túl egyszerű dolog, hiszen, ha eltekintünk a mechanikai munkától, még akkor is van mit megoldani. Ha figyelmesen nézzük a képet, akkor észrevesszük, hogy a felül lévő monitoron kívül vannak egyéb kijelzőink is. Jobb oldalon beépítésre került egy jókora monitor, de középtájon is legalább még egy nagy, vagy két kisebb képernyő van, amin a műhorizontot és a HSI-t megjelenítették.
Már ez se olcsó mulatság, és bizony egy külön szoba is szükséges hozzá.

 

A második fotó már picit durvább. Még nincs kész a fülke, de elég komoly mostani állapotában is. Elöl egy kivetítő látható, ami a belsőt illeti, könnyen lehet, hogy egy kimustrált 737 fülkéjét, vagy annak darabjait használták fel az építéshez.
Ennek a cuccnak az elhelyezéséhez már inkább egy kisebb sufni és egy igen megértő feleség szükségeltetik.

 

Ez az úriember építette a következő képeken látható cockpitot. Ha jól látom, akkor ez előre gyártott elemekből készült, már súrolja a profizmus határát.

 

Ez tényleg nem csúnya, hirtelen ránézésre összetéveszthető egy valódi repülőgéppel.

 

Közelebbröl nézve a panelt, feltűnik egy billentyűzet, illetve a szarvon is látszik, hogy egy számtech boltban vásárolt eszközt építettek be, de azért nem rossz az összhatás.

 

Ez nagyon durva kép! Nem egy katasztrófa utózöngéit örökítette meg a fotós, hanem azt, amint a boldog tulaj hazaszállítja egy leselejtezett gép lefűrészelt orrát.

 

Bizony, az igazi profik nem sajnálják a pénzt és az időt. Ez a fülke már valóban komoly. Még csak kezdeti stádiumban van, de már így is jópár munkaórát beleöltek.
Ez már biztosan üvegszálas gyantából öntött alapra épült, ez jól látszik a felvételen. Nyugaton mostanában bevált szokás, hogy ilyesmit árulnak borsos áron.

 

Végül itt egy kész cockpit. Ez igen! Ha nem magam kerestem volna a képet, akkor azonnal elhinném, hogy valódi gépet látok.
Ez a fülke építgetés hazánkban is kezd divat lenni, hajrá, uraim, álljanak be önök is a sorba!