Get Adobe Flash player
Akár az igazi repülés!
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
MALÉV Aero Club
Hirdetés
Szavazz Te is!
Jó, hogy van MiG 29 képzésünk?
 
Malév Virtual Airlines
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés

 

Oktatás interneten át

 

Idén ősztől megnyitottuk Oktatóközpontunkat, melyben jelenleg 4 féle tanfolyamra lehet jelentkezni (hamarosan még ennél is többre), emellett azonban más újdonság is van, ez pedig az Online oktatás.

Ugyan a személyes részvétel pótolhatatlan, mégis szükség volt valami használható megoldásra, mert sokan szorultak ki tanfolyamainkról azért, mert vidéken laknak, esetleg más okból nem tudtak eljönni az órákra.

Mivel előadásainkon részletes ábrákat, rajzokat, fényképeket vetítünk, ezeket az otthoni számítógépeik előtt ülő tanulóknak is jól kell látniuk, sőt - ugyanúgy, ahogy a helyszínen lévőknek -, számukra is meg kell adni a lehetőséget a kérdezésre. Örömmel jelentjük, mindezt sikerült megoldanunk, mostantól mindenki számára elérhetőek vagyunk!

Külön jó hír, hogy semmiféle kétes, másra nem használható programot, plugint nem kell a gépedre telepítened, mindössze a FlashPlayer legújabb verziójával kell rendelkezned!

Még az oktatások megkezdése előtt lesz egy próba csatlakozás, ahol kipróbáljuk, hogy minden megfelelően működik-e, így a tanfolyamon már biztosan nem lesz fennakadás.

Az alábbi BEMUTATÓ VIDEÓn láthatod mennyire egyszerű az online felület kezelése.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

Köszönjük, hogy végigolvastad a leírást, reméljük felkeltettük az érdeklődésed és jelentkezel egyik (vagy akár több) oktatásunkra!

Üdvözlettel:

a PC Pilot Center csapata

 

 

title Filter     Tételek # 
# Cikk címe Találatok