Get Adobe Flash player
Akár az igazi repülés!
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
MALÉV Aero Club
Hirdetés
Szavazz Te is!
Jó, hogy van MiG 29 képzésünk?
 
Malév Virtual Airlines
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés
Társoldalunk
Hirdetés


A most megtekinthető Just Planes Videos felvétel:

The Big Apple - 2.  rész
New York, a "Nagy alma", ahogy mondani szokás, nincs ez másképp New York legnagyobb repterével, a Kennedy-vel sem. Most alkalmatok nyílik rá, hogy belekukkantsatok ennek a reptérnek az életébe.
Hogy mikre számítsatok? Mindenek előtt nagy forgalomra, sok B747-re, de minden egyéb létező és mozgó repülőgépre a világ összes tájáról, ami különösen üdítő a Ferihegyhez szokott szemnek.

Jó szórakozást!
Just Planes Videos
A DVD-ből kb. 30 percnyi válogatást tekinthetsz meg!
(Méret: 80MB)

Ha tetszett amit láttál, akkor vásárold meg a WebShopban!


A felvétel hossza miatt különböző tömörítéseket kellett alkalmaznunk, ezek rontanak a minőségen, de így is élvezetes szórakozásban lesz részed.

Az alábbi ablakban DivX-es AVI fájlként nézheted meg a videót, csak kattints a lejátszás gombra és légy türelemmel, míg a film töltődik, ami (terheltségtől függően) akár 5 percet is igénybe vehet!

Firefox használatakor a lejátszó gomb inaktív, amíg az oldal be nem töltődik. Amint ez megtörtént, a lejátszás gomb fekete lesz, rákattintva azonnal indul a film!

Ha először nézel ilyen felvételt, akkor telepítésre kerülhet egy lejátszó plugin, amihez semmit se kell tenned, csak engedélyezned kell, a többi mind automatikus!
Ha Internet Explorert használsz, akkor a kereső tetején felugorhat egy kis csík, mely figyelmeztet arra, hogy új szoftver kerül felrakásra, klikkelj a csíkra, hogy a telepítés elindulhasson!Ha bármi problémád adódik, akkor írj nekünk bizalommal az info kukac pcpilotcenter.com címre!

A PC Pilot Center Csapata

 

Módosítás: (2010. november 06. szombat, 03:03)